Canyon View Residence

Project Description

The Canyon View residence epitomizes how we collaborate with our clients to achieve forward-thinking design with a sophisticated and restrained aesthetic. A spacious, luxurious home that still feels intimate and warm.

The hilly California site posed a challenge, so we maximized it with a creative basement that peeks through the slope and allows for a usable yard above. The site meets strict water efficient landscaping standards and is drought-tolerant while remaining elegant and aromatic year-round in the mild climate.

An underground 6-car garage equipped with EV charging stations, solar-ready electric systems, and high efficiency construction all helped achieve the client’s desire to go beyond rigorous state energy standards.

Location
Los Angeles, CA

Type
Custom single-family residence

Size
13,700 sf

Year
2017

Status
Under construction